Presedintele Klaus Iohannis a declarat, în cadrul vizitei efectuate la Fabrica Ford, ca locatia Craiova este o locatie economica de prima mana in Europa si pentru asta este nevoie de investitii.

”Este un semn foarte bun pentru locatia economica Ford Craiova. Despre echipa Ford pot spune ca e una foarte importanta. Este un exemplu foarte bun pentru intreaga tara. Am auzit ca exista intentia de a extinde fabrica, un lucru  laudabil si sper sa fie un mare succes”, a declarat Klaus Iohannis.

 Craiova are nevoie de investitii majore

”Am avut o scurta intalnire cu reprezentantii autoritatilor locale si le-am spus cateva lucruri, in primul rand locatia economica Craiova este extrem de importanta pentru mine,  dar este extrem de importanta pentru Romania.  Craiova este o locatie economica de prima mana in Europa si pentru asta este nevoie de investitii si de extindere”, a mai adaugat presedintele Iohannis.

Presedintele le-a sugerat autoritailor locale sa faca proiecte si sa atraga cat mai multi bani europeni, numai asa se poate dezvolta un oras de dimensiunea Craiovei.

De asemenea, tot de astazi Ford Craiova  a reluat programul de lucru în trei schimburi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.