Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a declarat, in urma cu putin timp,  că trebuie să creăm şi să diversificăm oportunităţile tinerilor din această ţară. De asemenea, ministrul sustine ca Planul Naţional de Investiţii şi Relansare Economică cuprinde componenta sport şi tineret ca prioritate.

” Planul Naţional de Investiţii şi Relansare Economică cuprinde componenta sport şi tineret ca prioritate. Este pentru prima oară când un plan de relansare economică de o asemenea anvergură tratează sportul şi tineretul ca pe o prioritate. Iar ele au capitole în acest document, în această viziune de dezvoltare a ţării. Este cel mai îndrăzneţ şi cel mai consistent plan de dezvoltare a sportului şi tineretului. Prin investiţii în special în zona copiilor, a juniorilor, în zona infrastructurii sportive, în zona cluburilor, iar pe zona de tineret trebuie să creăm şi să diversificăm oportunităţile tinerilor din această ţară în a-şi construi un viitor aici”, a declarat ministrul Ionut Stroe.

Prima masura prezentata de ministrul Tineretului si sportului a fost masura care prevede acordarea de vouchere de reducere pentru copiii care se legitimeaza la un club pentru practicare sportului de performanta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.