jean marinescu

jean marinescuEuroparlamentarul PNL, Marian-Jean Marinescu, anunta ca Pachetul Mobilitate a fost votat în Comisia pentru transport. Eurodeputatul sustine ca aceste reglementări nu respectă  prevederile Tratatului de funcționare a UE si asteapta ca acestea sa fie atacate la Curtea Europeană de Justiție.

”Pachetul Mobilitate a fost votat în Comisia pentru transport, iar votul în plenul Parlamentului European va avea loc în 8 și 9 iulie.

Încă încercăm să îi convingem pe colegi că acest pachet de reglementări nu respectă în totalitate prevederile Tratatului de funcționare a UE. Sunt probleme cu respectarea dreptului la liberă circulație a persoanelor și a serviciilor. Am depus amendamente și sperăm la un vot care să amâne întreg pachetul. Din păcate, șansele sunt mici pentru industria de la periferia UE însă nu vom lăsa lucrurile să se termine așa.

Dacă va fi votat, pachetul va intra în vigoare peste 18 luni, iar în această perioadă așteptam rezultatele studiului făcut de Comisie, care poate să răstoarne absolut totul. În plus, în mod sigur aceste regulamente vor fi atacate la Curtea Europeană de Justiție, sper și de către România”, scrie politicianul, pe pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.