Fie că i-ai primit cadou, fie că ți-au rămas ca economii la final de lună, 50 de euro reprezintă o sumă suficient de mare pe care o poți folosi la shopping, de exemplu, în mod înțelept. 

 

Deși primul impuls e acela să îți mai cumperi ceva de îmbrăcat, cu puțină creativitate, vei descoperi că îi poți direcționa către alte obiective mai practice sau care să te ajute pe termen lung. În continuare, vei descoperi 5 idei despre cum poți să utilizezi acești bani, astfel încât să merite investiția. 

 

Iată 5 sugestii despre ce poți face cu 50 de euro online:

 

  1. Urmează un curs online.

 

Majoritatea oamenilor sunt învățați să cheltuie bani mai mult pe obiecte, și mai puțin pe educație și formare. Cu toate acestea, obținerea unui nou skill sau inițierea într-un alt domeniu se dovedește a fi adesea mult mai valoroasă decât un bun fizic. 

 

Dacă îți dorești să promovezi la locul de muncă, să faci o schimbare de carieră sau, pur și simplu, să devii mai bun în sectorul în care activezi, ai la dispoziție mii de cursuri virtuale, care să te ajute să evoluezi. 

 

Astăzi poți căpăta numeroase aptitudini noi, deoarece platformele educaționale online sunt foarte bine puse la punct, iar multe dintre oferte sunt accesibile, prețurile învârtindu-se în jurul a câtorva zeci de euro. 

 

  1. Comandă-ți un set de instrumente pentru pictură.

 

Deși, la prima vedere, poate părea o idee puerilă, beneficiile unui hobby, precum pictura, sunt dovedite științific. 

 

Psihiatrii, terapeuții și experții în neuroștiințe recomandă practicarea unei astfel de activități, deoarece aceasta are efecte terapeutice: ajută la reducerea stresului, îndepărtează anxietatea, îți dezvoltă abilitățile creative, te ajută să te concentrezi și poate chiar să amelioreze durerile.

 

  1. Achiziționează un kit de grădinărit.

 

Dacă simți că pictura nu este pentru tine, atunci poți încerca să practici grădinăritul. Poți comanda un set pentru o astfel de activitate, cu toate accesoriile necesare, de la magazinele de specialitate. 

 

La fel ca în cazul altor hobby-uri, în timp ce te ocupi de plante, organismul și sistemul tău nervos vor fi influențate în mod pozitiv. Te vei simți mai calm și mai odihnit. În plus, dacă plantezi ierburi aromatice sau legume, poți beneficia în mod direct de roadele muncii tale, iar aerul din casă va fi purificat.

 

  1. Investește într-un obiect de artă.

 

În mod evident, cu 50 de euro nu vei putea cumpăra un tablou al unui pictor de renume. Cu toate acestea, există numeroși ilustratori talentați, atât români, cât și străini, ale căror creații sunt disponibile la prețuri foarte bune. Îi poți găsi cu mare ușurință pe Instagram sau pe alte platforme de profil și îi poți susține printr-o achiziție. 

 

Renunță la ideea de a pune pe pereți stickere sau tablouri de duzină, care dau o notă de kitsch casei și orientează-te către lucrări originale, ce abordează concepte inedite. 

 

  1. Achiziționează o husă de telefon de calitate.

 

Dacă totuși îți dorești să faci o achiziție mai pragmatică, atunci poți să-ți îndrepți atenția către cel mai folosit device în ziua de astăzi și să folosești banii pentru a asigura protecția smartphone-ului tău. 

 

Numeroase persoane sunt foarte încântate de designul telefonului lor și îl utilizează fără a-l proteja, pentru a se bucura de felul în care arată acesta. De asemenea, mulți se plâng că device-urile capătă dimensiuni prea mari dacă adaugă protecție. Deși este adevărat că, de exemplu, husa de la Note 10 Plus este mare, aceasta te va scuti de multe neplăceri în cazul în care scapi gadget-ul din mână. 

 

Așadar, nu ezita să investești o sumă decentă în accesorii de protecție, pentru a evita cheltuieli semnificativ mai mari cu achiziționarea unui nou telefon.

 

Iată că există numeroase opțiuni de a-ți utiliza fondurile în mod inteligent. Tu în ce ți-ai propus să investești 50 de euro luna aceasta?

 

Sursa foto: shutterstock.com 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.