Eduard Ciceu, Pro Romania: Am ajuns sa ne uram batrani cu tineri, angajati la privat cu angazati la stat. Asta trebuie sa se termine odata pentru todeauna

0

Pentru a se dezvolta, Craiova are nevoie de oameni competenti, nu angajati pe pile. Trebuie sa se termine toata baroniada asta, a declarat Eduard Ciceu, candidatul Pro Romania la Primaria Craiova, la intalnirea regionala a partidului.

”O sa vedeti o campanie electorala complet diferita de ce ati vazut pana acum. Mie nu mi-au placut si nu imi plac mizeriile politice si mi se spune in grupul meu de prieteni, ca politica este o mocirla. Eu cred ca a ajuns o mocirla ca cineva, in trecut, efectiv ne-a antagonizat: am ajuns sa ne uram batrani cu tineri, angajati la privat cu angazati la stat si asa mai departe. Asta trebuie sa se termine odata pentru todeauna.

Cred ca trebuie sa se termine odata cu baroniada asta, sa angajam oameni competenti sau sa-i descoperim, ca sunt in institutiile publice, eu am cunoscut oameni competenti, dar care nu au acces la functii, pentru ca nu sunt ruda cu cine trebuie din marele partid. Asta trebuie sa se termine”, a declarat  candidatul PRO Romania la Primaria Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.