Dolj: USR si PLUS s-au inteles – sustin pe Săuleanu la Primăria Craiova

1

plus doljAsa cum multi s-au asteptat, USR Dolj și PLUS Dolj au semnat duminica un acord privind stabilirea candidaților comuni la alegerile locale din septembrie. Probabil. Un astfel de demers scoate PNL dintr-o posibila alianta si sutinere a candidatului liberal la Primaria Craiova. 

”Ne-am unit. Și mergem la victorie!

USR Dolj și PLUS Dolj au semnat astăzi un acord privind stabilirea candidaților comuni la alegerile locale din acest an.

A fost stabilit un protocol pentru desemnarea candidaților la Consiliul Județean și Consiliul Local Craiova, cât și pentru susținerea domnului profesor Lucian Săuleanu drept candidatul Alianței USR-PLUS la Primăria Craiova.

În următoarea perioadă va fi definitivată formula comună de candidați și pentru celelalte localități din județul Dolj.

Membrii Alianței USR PLUS își doresc să producă schimbarea așteptată de toți, punând în fața alegătorilor o echipă de oameni onești și competenți, ceea ce majoritatea partidelor vechi nu au reușit în ultimii 30 de ani.

Față de semnalele primite de la cetățenii județului Dolj, care își doresc altă politică și altfel de politicieni, suntem datori să reacționăm și să căutăm soluții pragmatice pentru a maximiza șansele de a face acum o schimbare.

Rămânem deschiși în negocierile cu celelalte forțe de dreapta, având ca obiectiv clar să redăm atât Craiova, cât și județul oamenilor cinstiți și muncitori.”

1 COMENTARIU

  1. ALO BĂI FRAȚILOR AM O VÂRSTĂ AM VĂZUT MULTE ȘI AM TRĂIT MULTE DAR DACĂ VREȚI CA ȘI CRAIOVA NOASTRĂ SĂ FIE PRECUM CLUJ ORADEA SIBIU DAȚI VĂ MÂNA LĂSAȚI AMBIȚIILE ȘI ORGOLIILE POLITICE CĂ ALTFEL FIIND DOAR UN SINGUR TUR VĂ BATE OLGUȚA ASCULTATI ÎN PERIOADA CAMPANIILOR LOCALE PARLAMENTARE PSD VA APELA LA TOT FELUL DE MIZERII SĂ ATÂTE POPORUL PENTRU VOTURI UNITI VĂ DACĂ PSD PIERDE CRAIOVA ȘI OLTENIA SUNT TERMINAȚI DACĂ VĂ PASĂ FACEȚI UN GEST NOBIL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.