decese romania

Astăzi 28.04.2020, ora 9.00, situația epidemiologică a județului Dolj se prezintă astfel:

– 423 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu
– 387 de persoane se află în carantină
– 1830 de persoane au ieșit din carantină
– 13213 au ieșit din izolare voluntară la domiciliu
– 40 de persoane vindecate
– 2 decese

16 dintre persoanele diagnosticate cu noul Coronavirus sunt lucrători în cadrul unei unităţi de jandarmi, o persoană lucrează în cadrul Inspectoratului de Poliţie Dolj, iar alte patru persoane confirmate provin de la unităţi medicale din judeţ.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării de către virusul COVID-19.

Forţele de ordine au continuat desfăşurarea de activităţi în sistem integrat, fiind formate echipaje mixte alcătuite din poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari, scopul fiind impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgenţă. Astfel, în cursul zilei de ieri, 27 aprilie, autorităţile au verificat modul de respectare a măsurilor şi interdicţiilor impuse prin ordonanţele militare în cazul a peste 1.000 de persoane, fiind totodată controlate aproximativ 70 de societăţi comerciale.
Pentru abaterile constatate cu privire la măsurile dispuse prin ordonanţele militare, dar şi pentru alte fapte comise în acest context, forţele de ordine au aplicat peste 160 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 350.000 de lei.

Instituția Prefectului – Județul Dolj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.