Dolj: 396 de persoane se află în carantină

0

Astăzi 22.04.2020, ora 9.00, situația epidemiologică a județului Dolj se prezintă astfel: 1222 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu, 396 de persoane se află în carantină, 1631 de persoane au ieșit din carantină, iar alte 12059 au ieșit din izolare voluntară la domiciliu.

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării de către virusul COVID-19.

Forţele de ordine au continuat desfăşurarea de activităţi în sistem integrat, fiind formate echipaje mixte alcătuite din poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari, scopul fiind impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgenţă.

Astfel, în cursul zilei de ieri, 21 aprilie, autorităţile au verificat modul de respectare a măsurilor şi interdicţiilor impuse prin ordonanţele militare în cazul a peste 750 de persoane, fiind totodată controlate aproximativ 100 de societăţi comerciale.

Pentru abaterile constatate cu privire la măsurile dispuse prin ordonanţele militare, dar şi pentru alte fapte comise în acest context, forţele de ordine au aplicat peste 180 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 296.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.