verificate, carantina

La nivelul judetului Dolj si municipiului Craiova, pentru incalcari privind măsurile dispuse prin ordonanţele militare, patrulele mixte formate din politisti, jandarmi si militari, au aplicat peste 240 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 588.000 de lei.

Forţele de ordine au continuat desfăşurarea de activităţi în sistem integrat, fiind formate echipaje mixte alcătuite din poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari, scopul fiind impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgenţă.

Astfel, în cursul zilei de ieri, 6 aprilie, autorităţile au verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a peste 2.300 de persoane. De asemenea, aproximativ 180 de societăți comerciale au fost controlate din perspectiva respectării interdicţiilor instituite.

Pentru abaterile constatate cu privire la măsurile dispuse prin ordonanţele militare, forţele de ordine au aplicat peste 240 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 588.000 de lei.

La nivelul municipiului Craiova, paza şi protecţia unor obiective, aflate până acum în responsabilitatea Jandarmeriei, au fost preluate de militari.

Astăzi s-au încheiat activităţile de predare-preluare a competențelor și responsabilitaților de la Inspectoratul de Jandarmi Județean „Mihai Bravul” Dolj către Brigada Multinațională Sud-Est a misiunii de pază şi protecţie a unor obiective stabilite la nivelul municipiului Craiova.

Decizia a fost luată pentru suplimentarea numărului de jandarmi ce vor fi angrenaţi în misiunile de ordine și siguranța publică.

Astăzi, 7 Aprilie este Ziua Mondială a Sănătății. Prefectul judeţului Dolj, Nicuşor Roşca, transmite un gând de apreciere tuturor medicilor, asistenţilor medicali, infirmierilor pentru efortul depus în asigurarea asistenţei medicale, precum şi pentru celelalte categorii de personal care lucrează în unităţile sanitare, serviciile de ambulanță, direcțiile de sănătate publică, Ministerul Sănătății şi care fac posibilă funcţionarea acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.