craioveni, incatusati

craioveni, incatusatiPatru craiovenei aflati in concediu in Statiune Mamai au facut scandal pe terasa unui hotel. Scandalul a inceput de la muzica.

”In cursul zilei de duminica, 26 iulie, , în jurul orei 15,30, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi despre faptul că pe terasa unui hotel ar fi avut loc o altercaţie între 4 turişti şi administratorul, precum şi agentul de pază, ca urmare a faptului că primii ar fi fost deranjaţi de solicitarea de a opri muzica, aceasta fiind la o intensitate ridicată”,sustin politistii constanteni.

”La ora respectiva pe terasa se aflau mai multi turisti,iar  la insistentele lor am decis sa oprim muzica. La putin timp, cei patru au inceput sa faca scandal”, a declarat un angajat al hotelului.

La faţa locului au ajuns jandarmi din cadrul G.M.J. Constanţa care au procedat la încătuşarea turiştilor, întrucât se manifestau recalcitrant şi au refuzat să se legitimeze, ulterior fiind conduşi la sediul poliţiei pentru stabilirea identităţii acestora”, a menţionat IPJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.