Antonie Solomon: Strămutarea depozitului ecologic de la Mofleni, o primă măsură a mandatului meu

0

Antonie Solomon, candidatul PER la Primaria Craiova, vorbeste despre prima masura pe care o va lua in calitate de primar al Craiovei, si anume, strămutarea depozitului ecologic de la Mofleni, care se află la mai puțin de 3 Km de Centrul Craiovei.

De asemenea, fostul edil al Craiovei mai vorbeste despre lansarea unui proiect pilot de încurajare a colectării gunoiului selectiv prin reorganizarea sistemului de colectare a gunoiului și distribuirea de saci menajeri colorați pentru reciclare, ce va reduce cantitatea de gunoi transportată la noul depozit ecologic.

”Curățenia în Craiova lasă de dorit!

Craiova este un oraș prăfuit, curățenia pe străzi nu mai este o prioritate, iar serviciul de salubritate se regăsește mereu în plângerile pe care le primesc de la craioveni.

Vreau ca salubrizarea orașului să redevină o prioritate pentru viitoarea administrație.

O primă măsură a mandatului meu va fi strămutarea depozitului ecologic de la Mofleni, care se află la mai puțin de 3 Km de Centrul Craiovei care, pe lângă riscul ecologic enorm pe care îl reprezintă, provoacă un miros și un aer irespirabil pentru craioveni.

Voi prioritiza și reorganiza cerințele pentru serviciul de salubritate, astfel încât curățenia în Craiova să fie ireproșabila.

Voi lansa un proiect pilot de încurajare a colectării gunoiului selectiv prin reorganizarea sistemului de colectare a gunoiului și distribuirea de saci menajeri colorați pentru reciclare, ce va reduce cantitatea de gunoi transportată la noul depozit ecologic.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.