JANDARMI, CRAIOVA

JANDARMI, CRAIOVASmbătă, 09 mai, a.c., în jurul orei 08.30, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, aflaţi în timpul executării unei acţiuni pe linia combaterii comercializării fără drept a produselor accizabile, în zona Pieţei Centrale, din Craiova, au depistat o femeie care deţinea, într-un bagaj voluminos, mai multe pachete de ţigări.

Jandarmii au procedat la oprirea şi stabilirea identităţii acesteia şi fiind întrebată cu privire la pachetele de ţigări deţinute, fără marcaj fiscal legal, numita R. G., în vârstă de 62 ani, din Craiova, nu a putut să justifice provenienţa acestora şi a recunoscut că nu posedă astfel de documente, sens în care i-au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală conform Legii nr. 86/2006 privind Codul Vamal.

Întreaga cantitate de 3200 ţigarete a fost confiscată şi va fi predată pe bază de proces-verbal reprezentanţilor Direcţiei Regionale Vamale Craiova, iar dosarul va fi înaintat organelor competente pentru continuarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.