creatie dolj, craiova

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj şi Centrul „Aripi de Lumină” al Arhiepiscopiei Craiovei redeschid atelierele de muzică şi de creaţie populară, în perioada 06 februarie – 4 iunie 2020.

Cele două ateliere, „Ca la ţară” şi „Să ne împrietenim cu muzica”, se vor desfăşura săptămânal, în zilele de joi, în intervalul orar 14,00 – 16,00, în Galeriile „Cromatic”, la sediul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj.

Atelierul „Ca la ţară” le dezvăluie copiilor frumuseţea, particularităţile şi specificul satului tradiţional doljean, iar atelierul „Să ne împrietenim cu muzica” îi familiarizează cu pianul, cu notele muzicale, îi iniţiază în teoria muzicii şi solfegiu.

Parteneriatul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj cu centre sociale din cadrul Arhiepiscopiei Craiovei a fost demarat în anul 2015, împreună cu voluntari ai Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.