craiova, dezbatere, primarie, buget

craiova, dezbatere, primarie, bugetPrimăria Municipiului Craiova a inițiat procedura de consultare publică, în conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, pentru proiectul de hotărâre ”Strategia Locală pentru Tineret a municipiului Craiova pentru perioada 2020 – 2025”.

Persoanele fizice sau juridice interesate pot depune propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare cu privire la proiectul supus consultării, până la data de 14.08.2020, la Centrul de Informatii pentru Cetățeni din cadrul Primăriei Municipiului Craiova, str A.I. Cuza nr. 7 sau e-mail: consultarepublica@primariacraiova.ro.

Proiectul privind ”Strategia Locală pentru Tineret a municipiului Craiova pentru perioada 2020 – 2025” poate fi consultat accesând link-ul de mai jos:

https://www.primariacraiova.ro/ro/2020-2/iulie-2020-strategia-locala-pentru-tineret-a-municipiului-craiova-pentru-perioada-2020-2025.html

Strategia pentru Tineret a municipiului Craiova pentru perioada 2020-2025 reprezintă un document de politică publică care va fundamenta şi va ghida activitatea Primăriei Municipiului Craiova în domeniul politicilor de tineret pentru următorii ani.

Municipiul Craiova are o populație reprezentată în proporție de peste 35% de tineri cu vârsta între 15 și 35 de ani, la care se adaugă peste 30.000 de studenți ce își desfășoară activitatea la nivelul Centrului Universitar Craiova – Universitatea din Craiova și Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova, unul dintre cele mai importante din țară.

Astfel, una dintre prioritățile Primăriei Municipiului Craiova constă în găsirea de soluții pentru problemele tinerilor, și în același timp stimularea inițiativelor dinspre și către comunitatea acestora. De asemenea, dezvoltarea sectorului de tineret este o prioritate a municipalității craiovene, concretizată în ultimii ani prin investițiile în infrastructura educațională, culturală și sportivă a orașului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.