În pregătirea campaniei electorale, partidul PRO România Dolj a început prezentarea candidaților pentru funcțiile publice din administrația județului.

Zilele trecute, președintele partidului, deputatul Florinel Stancu a anunțat candidatura pentru funcția de consilier județean a președintelui organizației de tineret, Andrei Dina:

“Sunt Andrei Dina, am 29 ani, sunt căsătorit și sunt tatăl unei fetițe de 3 ani.
M-am născut în Craiova și am ales să rămân aici după absolvirea facultății de mecanică, devenind inginer constructor.

Sunt coordonatorul compartimentului de proiectare al Companiei de Apă Oltenia, director de dezvoltare al firmei Evadmin Imobile și administratorul unei societăți comerciale specializată în proiectare construcții civile, iar începând cu anul acesta, sunt și președintele Asociației Ajutamcopiii.ro.

Am hotărât să mă implic în politică datorită convingerii că dacă vrei o schimbare, aceasta NU POATE deveni realitate dacă privești pasiv din exteriorizez

Astfel, am ales partidul PRO România, un partid nou, de centru-stânga, care pune accent pe tineri și le oferă șansa de a aduce un suflu nou în administrația publică.
▫️Sunt președintele Pro România – Organizația de Tineret Dolj, fac parte din conducerea PRO România – Organizația de tineret la nivel național, iar la nivelul organizației PRO România Dolj sunt vicepreședinte.

Mă bazez pe faptul că împreună suntem mai puternici și putem avea o contribuție valoroasă pentru dezvoltarea județului nostru.
Noi încercăm să facem lucrurile altfel. Încă pare un ideal, dar credem în el!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.