Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, la Antena 3, că nu exclude depunerea unei moţiuni de cenzură până la finele anului, dar nu aceasta este prioritatea social-democraţilor, redresare partidului, care se redreseaza foarte greu dupa trei batalii incasate.

„Nu excludem depunerea unei moţiuni până la finele anului, dar nu aceasta este prioritatea PSD în acest moment. (…) Tot aud de la Guvernul PNL ba decizii în ceea ce priveşte sistemul bugetar, nu mai ai voie să cumulezi pensia cu salariul, mai mult, am văzut o declaraţie care pentru mine este un pic îngrijorătoare, faptul că urmează ca toate societăţile cu capital de stat să fie vândute. Dacă ne uităm la trendul ţărilor est-europene vedem că este cu totul altul, atât în Polonia, cât şi în Ungaria, şi, mai nou, în Bulgaria. În Ungaria se răscumpără societăţile, iar noi am decis, după numai două săptămâni de stat la guvernare, că ar fi cazul să le vindem, un lucru foarte grav. Cum să iei CEC-ul să-l vinzi? Nu şi-a permis nimeni până acum să îl ducă capul să ia CEC-ul să îl vândă. (…) Dacă vor să vândă CEC, o să depunem moţiune de cenzură”, a spus Ciolacu la Antena 3.

Ticalosia PSD nu are limite, chiar si in cazul de fata. Referitor la CEC, ministrul Finatelor declara ca doreste sa vanda un pachet de actiun, undeva la 20=30 la suta din actiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here