usr, plus, biblie.

Pentru mine nu e o surpriza faptul ca majoritatea alesilor locali din partea USR-PUS au refuzat sa jure cu mana pe Biblie sau sa rosteasca „aşa să-mi ajute Dumnezeu!”.

De aceea raman la singura convingere despre USR -PLUS, ca sunt urmasii lui Ion Iliescu, atei convinsi, dar mai agresivi decat fondatorul PSD. Nici parerea ca USR-PLUS este un partid de stanga, cu iz de extremism nu mi-o schimb.

Daca in urma cu 24 de ani, Ion Iliescu pierdea alegerile de la intrebarea lui Emil Constinescu: Domnule Iliescu, credeti in Dumnezeu? Iliescu, un ateu convins, a ocolit intrebarea, fapt pentru care, dupa cum bine se stiti, Emil Constantinescu a devenit presedintele Romaniei.

”Mai mulți consilieri ai USR/PLUS aleși pe listele Consiliului Local Brașov au refuzat să rostească formula legală a jurământului de investire. Unii nu au pus mâna pe Biblie și au refuzat „Așa să-mi ajute Dumnezeu”, iar altul a modificat jurământul astfel încât a eliminat și cuvântul „jur”, scriu ziarele brasovene.

Dar ce ce spunea deputatul USR Iulian Bulai despre nașterea lui Isus

„Un copil. Sărac şi provenit dintr-o familie foarte ciudată. Un tată trecut de prima tinereţe şi o mamă adolescentă. Apărut în lume fără ca părinţii lui să fi făcut dragoste. Cu o mamă surogat şi un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea. Refuzat de comunitate. Născut fără ca părinţii să fi fost căsătoriţi, doar logodiţi. Naşterea lui arată extradordinarul dar şi limitele societăţii în care a apărut”, scria Bulai, în ziua de Crăciun.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.