corona virus

corona virusIn România a fost inregistrat primul caz de coronavirus  în județul Gorj. Autoritatile  Bărbatul a fost adus, la ora 7:15, la București, la spitalul Matei Balș. Autoritatile nu au dezvaluit varsta barbatului, insa acesta a intrat in contact cu cetățeanul italian bolnav de coronavirus, care  a avut mai multe întâlniri de afaceri în Craiova, în perioada 18 – 22 februarie, dar si in Gorj, unde a participat si la o partida de vanatoare.

Bărbatul originar din județul Gorj care a fost depistat pozitiv cu virusul COVID-19, în această seară (miercuri seară – n.r.), a ajuns la Institutul Matei Balș din București în urmă cu scurt timp. Transportul s-a desfășurat în condiții normale pentru astfel de situații și nu a reprezentat niciun pericol pentru pacient, personalul medical sau alte persoane”, se arată într-un comunicat emis joi dimineață de Grupul de Comunicare Strategică.

Pana la acest moment nu avem și alte cazuri confirmate de români cu coronavirus, dar ancheta epidemiologică este în plina desfășurare, anunta autoritatile.

Surs foto: oradesibiu.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.