izolare, plecat, masina

Peste 300 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 790.000 de lei au fost aplicate de fortele de ordine pentru incalcarea anumitor prevederi din ordonatele miliatre. De asemenea, un craiovean de 26 de ani s-a ales cu 14 zile de carantina dupa ce a fost prins de o patrula conducand un autoturism prin localitate, desi figura ca pesoana izolata la domiciliu.

Forţele de ordine au continuat desfăşurarea de activităţi în sistem integrat, fiind formate echipaje mixte alcătuite din poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari, scopul fiind impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgenţă.

Astfel, în cursul zilei de ieri, 9 aprilie, autorităţile au verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a peste 1.800 de persoane. De asemenea, aproximativ 200 de societăți comerciale au fost controlate din perspectiva respectării interdicţiilor instituite.

Pentru abaterile constatate cu privire la măsurile dispuse prin ordonanţele militare, forţele de ordine au aplicat peste 300 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 790.000 de lei.

A fugit din izolare pentru a da o tura cu masina!

Un craiovean de 26 de ani s-a ales cu 14 zile de carantina dupa ce a fost prins de opatrule conducand un autoturism prin localitate, desi figura ca paesoana izolata la domiciliu.

Totodată, 2 persoane au fost introduse în carantină, întrucât acestea nu ar fi respectat măsura izolării la domiciliu. Într-un alt caz, poliţiştii Biroului Rutier Craiova au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de fals în declaraţii. Astfel, în noaptea de 9/10 aprilie a.c., poliţiştii au depistat un tânăr de 26 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism prin localitate.

În urma controlului efectuat, cel în cauză a prezentat o declaraţie pe proprie răspundere prin care motiva că a realizat deplasarea pentru a cumpăra medicamente necesare pentru îngrijirea copilului său. Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat însă că aspectele prezentate în conţinutul declaraţiei nu erau reale, fapt pentru care au întocmit dosarul penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.