raluca turcan, coruptie, romania

O veste buna pe final de an 2019! Vicepremierul Raluca Turcan anunta semnare contractului pentru constructia primului spital regional, cel de la Iasi.

”Victor Costache, ministrul Sănătății, și Ion Ștefan, ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, au semnat astăzi, 30 decembrie 2019, la sediul Guvernului României, contractul de finanțare pentru construirea Spitalului Regional de Urgență Iași.

Astfel, se asigură finanțarea primei faze de dezvoltare a proiectului prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.
Valoarea totală este de 500 de milioane de Euro, suma urmând a acoperi toate cheltuielile aferente proiectării, construcției, dotării și operaționalizării Spitalului Regional de Urgență Iași.

Prin semnarea primului contract dintre spitalele regionale am făcut un pas important în respectarea Programului de guvernare al PNL. În cel mai scurt timp vor fi semnate și celelalte două contracte de finanțare pentru construirea Spitalelor Regionale de Urgență din Cluj și Craiova.

Căutăm soluții pentru extinderea sprijinului Comisiei Europene în realizarea proiectelor mari de investiții în spitalele din România”, a scris Turcan, pe pagina de Facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here