ORA DE DOLJ, EDITORIAL

Socata de rezultatul ultimelor alegeri, dupa ce au pierdut si Craiova si Judetul Dolj, ambele organizatii fiind pastorite de cuplu Olguta- Claudiu Manda, fostul primar al Craiovei a ajuns la concluzia ca, daca nu fura starul localelor, o vor incasa mai rau.

Si uite asa, din propaganda mincinoasa in nesimtire, Olguta isi traseaza terenul pentru un nou mandat de primar al Craiovei. Sincer, sansele Olgutei sunt inca mari, deoarece lipitorile camuflate in rosu sunt multe si impartite strategic. Dar o organizare buna a PNL, asemenea alegerilor din 2019, Olguta s-ar alege cu maxim un mandat de consilier local.

Dar sa vedem ce mai propavaduieste doamna de la Munca, iubitioare de pensionari, care s-a zbatut ca un sturion in helesteu sa aduca bunastare parintilor si bunicilor nostri. Doamna, parintii si bunicii mei si a multora, o parte din ei nu mai exista, iar o alta parte sunt mai saraci fata de 2016, cand ati venit cu tolba plina si ati salvat pensionarii de la foamete.

De ce nu vreti sa intelegeti un lucru elementar, si anume, PSD nu a guvernat timp de 3 ani, a impartit bugetul tarii dupa propiul plac, acolo unde interesele celor ca dvs primau.

Nu cred ca medicii au primit aceste salarii din senin, fara un interes ascuns, cum nici scutirile de impozite si contributii acordate constructoriilor nu au aparut peste noapte.

Oare familia Manda face afaceri imobiliare? Vom afla in curand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.