Pantofii cu toc sunt foarte apreciați pentru modul în care transformă orice ținută într-una specială, pentru felul în care alungesc piciorul, dar și datorită multitudinii de modele și culori disponibile pe piață. Cu toate acestea, o pereche elegantă de balerini de piele poate fi la fel de elegantă, dacă știi cum să o porți corect.

 

Balerinii sunt din ce în ce mai populari, devenind must have-uri și în cultura pop, în filme sau în videoclipuri. Multe vedete îi poartă și arată fabulos, dar uneori ți se pare că nu știi exact cum să faci ca acești pantofi ultra confortabili să arate și foarte chic în ținutele tale. 

 

Iată cum poți integra în mod creativ balerinii în ținutele tale!

 

Înainte de a descoperi cele mai simple trucuri prin care poți scoate balerinii în evidență, citește câteva sfaturi legate de modul în care trebuie să îți alegi pantofii:

 

 • Asigură-te că alegi măsura potrivită pentru tine. Ține cont de faptul că, în funcție de brand și de model, calapodul diferă, așadar probează înainte de a face o achiziție.

 

 • Nu e nevoie să cumperi foarte multe încălțări pentru a fi stylish. Dacă, totuși, ești o împătimită a pantofilor, poți descoperi noua colecție de balerini, ce conține modele potrivite atât pentru birou, cât și pentru ieșirile cu prietenele tale.

 

 • Alege pantofi în care să poți merge. Investește într-o pereche de încălțări joase, de calitate, în care îți poți petrece întreaga zi, deoarece, cel mai probabil, acestea vor deveni cele mai purtate articole din pantofarul tău, oricât de mult ai iubi tocurile.

 

 • Urmărește trendurile! În general, dacă outfitul tău este foarte viu colorat și la modă, poți alege o pereche clasică de încălțări, iar dacă ai o ținută neutră, atrage atenția printr-o pereche de balerini haioși.

Pentru a compune ținute inedite, tot ce trebuie să faci este să ții cont de următoarele aspecte:

 

 • Respectă o anumită linie

 

O rochie neagră, cu o curea elegantă în talie, pantaloni de costum sau o cămașă perfect călcată pot fi combinate cu o pereche de balerini clasici și, astfel, vei obține o ținută senzațională.

 

 • Arată ceva piele

 

Balerinii arată cel mai bine atunci când îndrăznești să arăți puțină piele. Poartă-i cu pantaloni scurți, rochii sau fuste peste genunchi sau cu pantaloni trei sferturi, “cu vedere la gleznă”. 

 

 • Folosește un truc pentru alungirea piciorului

 

Poți face acest lucru purtând balerini bej cu dresuri lungi, nude sau cu piciorul gol. Evită culorile închise, în cazul în care ești minionă și nu purta încălțăminte cu baretă lată pe gleznă.

 

 • Răsucește terminațiile pantalonilor

 

Balerinii purtați cu blugi cu terminația întoarsă îți oferă un aer casual, foarte relaxat și cool.

 

 • Folosește accesorii

 

Poți purta balerini chiar și la petreceri. Pentru un contrast îndrăzneț, alege să porți accesorii vesele, ce te vor scoate din anonimat.

 

Acest model de pantofi poate fi purtat în orice context:

 

 • la cumpărături – este foarte ușor și confortabil, aspect important dacă ești pe fugă;

 

 • la cafea cu prietenele – poate evidenția o ținută chic, compusă dintr-o rochie și accesorizată cu o curea fină;

 

 • la locul de muncă – se potrivește cu ținuta office și, în plus, te va ajuta să te deplasezi, dacă ai un job de teren;

 

 • la locul de joacă pentru copii – este foarte ușor de curățat după o rundă de joacă cu cei mici.

 

Balerinii au apărut încă din secolul al XVII-lea, așadar nu se vor demoda atât de ușor. Alege un model clasic pentru colecția ta de pantofi și nu vei da greș cu nicio ținută!

 

Sursa foto: Shutterstock.com

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here