imatriculari craiova

In vederea evitarii aglomerarii de persoane la sediul SPCRPCIV DOLJ precum si a prevenirii raspandirii COVID-19, au fost luate urmatoarele masuri:

In perioada 11-31.03.2020 cererile privind activitățile specifice din domeniul înmatriculări și permise de conducere adresate Serviciilor Publice Comunitare Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dolj se depun exclusiv în baza unei programări online.

Programările online vor fi făcute pe site-ul oficial al instituției www.drpciv.ro , secțiunea Programări online.

Pentru operatiunile care nu se regasesc la nici o rubrica a site-ului (eliberari documente, confectionare placi, pastrare numere, data primei inmatricularei – programul rabla, adeverinte) se va folosi rubrica radieri pentru programare online.

Accesul în incinta sediului SPCRPCIV DOLJ va fi permis doar titularilor, după caz persoanelor mandatate/delegate, în baza programărilor online și a actului de identitate – în original.
Solicităm tuturor persoanelor care sunt programate să respecte ora de programare si să evite asteptarea suplimentară în spațiile destinate publicului.
Activitatile de audiente la sediul SPCRPCIV DOLJ vor fi suspendate.
Pentru informatii suplimentare va rugam sa folositi adresa de email spcrpciv.ipdj@mai.gov.ro sau numarul de telefon/fax 0251-590039

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.