Astăzi 09.04.2020, ora 9.00, situația epidemiologică a județului Dolj se prezintă astfel: 2764 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu, 1069 persoane se află în carantină, 575 de persoane au ieșit din carantină, iar alte 6417 au ieșit din izolare voluntară la domiciliu. Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării de către virusul COVID-19.

Forţele de ordine au continuat desfăşurarea de activităţi în sistem integrat, fiind formate echipaje mixte alcătuite din poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari, scopul fiind impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgenţă.
Astfel, în cursul zilei de ieri, 8 aprilie, autorităţile au verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a peste 1.800 de persoane. De asemenea, aproximativ 150 de societăți comerciale au fost controlate din perspectiva respectării interdicţiilor instituite.
Pentru abaterile constatate cu privire la măsurile dispuse prin ordonanţele militare, forţele de ordine au aplicat peste 260 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 740.000 de lei.

Instituția Prefectului – Județul Dolj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.