Cu siguranță, nu toată lumea își permite construirea și montarea unui șemineu veritabil în confortul propriei locuințe indiferent că vorbim despre o casă sau despre un apartament la bloc, în mijlocul orașului. Lipsa unui buget suficient de mare sau al spațiului de care ai avea nevoie pentru amenajarea căminului tău cu un semineu lemne nu mai este nevoie să devină o barieră în calea dorințelor tale. Specialiștii cu peste două decenii de experiență în materie de încălzire alternativă de la PEFOC, îți prezintă varianta care consumă cât un singur bec!

Un semineu electric de calitate superioară, dar și surprinzător de accesibil din punct de vedere al prețului de achiziție, te va ajuta să te bucuri de atmosfera și ambianța generate de un șemineu tradițional pe lemne, direct la tine în apartament. Șemineele electrice fac parte din seria soluțiilor de încălzire și decor, ce pot fi amplasate și în apartamente, spații comerciale sau locuri în care nu se poate monta un șemineu clasic. Capabil să funcționeze și cu o aerotermă ce poate încălzi un spațiu larg de până la 37 mp, totuși, atunci când funcția de încălzire este oprită, acesta devine alternativa ideală la un șemineu tradițional pe lemne cu un consum electric chiar și mai mic decât al unui singur bec.

Datorită tehnologiilor de ultimă generație LED, șemineul electric oferă o experiență virtuală de tip 3D care îți va oferi senzația că te afli la gura unui șemineu veritabil în care lemnele trosnesc pe foc. Sunt ușor de utilizat cu ajutorul telecomenzii și pot fi programate să te aștepte cu acel plus de căldură, atunci când te întorci acasă de la birou sau pe durata unei seri relaxante în compania familiei sau prietenilor. În plus, nu trebuie să cumperi lemne, să le depozitezi sau în general, să te stresezi cu mentenanța specifică unui șemineu tradițional.

Un alt avantaj semnificativ pentru cei care aleg o soluție electrică, o constituie prețul de achiziție. În comparație cu varianta tradițională, costul unui șemineu electric este minim, pentru că se elimină toate celelalte elemente de racordare specifice unui focar clasic, cos de fum, burlane, materiale de construcție/finisaj, precum și manopera lucrării. Montajul șemineului electric este foarte facil, putând fi realizat cu ușurință de către aproape oricine cu un minim de cunoștințe tehnice, fără supraveghere specializată.

În continuare, vă vom prezenta pe scurt cele mai importante avantaje ale utilizării unui șemineu electric, disponibil într-o gamă largă de modele și capacități energetice și în oferta profesioniștilor de la Pefoc:

– primul se datorează tehnologiei 3D LED printr-un consum redus de energie (doar 11W/h);

– apoi, costurile achiziționării unui astfel de șemineu sunt extrem de reduse;

– se potrivește în orice spațiu (apartament, sală de conferință, etc), nu doar la casă;

– compact și ușor de integrat sau încastrat în perete, grație dimensiunilor reduse;

– cu toate că nu e reală, flacăra “electrică” o reproduce surprinzător de fidel pe cea naturală;

– nu se produce fum și nu se afumă sticla șemineului;

– nu necesită întreținere și verificare periodică așa cum este cazul celor clasice, racordate la

un coș de fum);

– adaugă o notă suplimentară de design locuinței, prin aspectul modern și elegant;

– telecomandă cu timer și termostat prin care te bucuri de controlul temperaturii “la buton”.

Așadar, dacă ești în căutarea unei soluții alternative la mult mai costisitorul și complexul șemineu pe lemne, Pefoc poate asigura livrarea gratuită a zeci de modele electrice și nu numai, direct la tine acasă. Dacă nu vrei să faci o achiziție majoră, dacă locuiești la bloc sau în chirie sau dacă nu ai timpul, spațiul ori resursele necesare pentru a construi un șemineu clasic, atunci accesează portofoliul de șeminee electrice moderne și intră în contact cu unul dintre specialiști pentru a descoperi varianta care se potrivește cel mai bine, căminului tău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.