Orice șemineu vechi poate fi modernizat și redecorat pentru a-ți oferi confortul dorit, dar și pentru a se integra în stilul de amenajare al locuinței tale. Astfel, dacă ai un șemineu pe lemne care necesită o transformare totală, specialiștii sibieni în materie de soluții alternative de încălzire de la PEFOC, ne propune un focar semineu de tip casetă. Denumirea acestei categorii de focare provine de la forma lor complet dreptunghiulară, similare unei casete. Cu un design compact, acestea sunt ideale pentru proiectele de șeminee moderne, minimaliste sau tradiționale.

Focarele compacte nu au picioare de susținere și pot fi încastrate într-un perete din living sau în orice altă încăpere cu un spațiu generos. În plus, folosind un focar de șemineu casetă cu greutate redusă, construcția șemineului va necesita mai puține materiale și, în final, costuri mai mici. Acest dispozitiv inedit de încălzire s-a născut din dorința clienților care dețineau deja un semineu lemne, dar care aveau nevoie de un up-grade în materie de stil și performanță. Specialiștii îl recomandă pentru modernizarea șemineelor deschise, care, deși au o arhitectură deosebită, nu oferă aceeași eficiență. Totodată, acestea au un consum mare de lemne și pot degaja fum în interiorul încăperii.

Astfel, pe lângă avantajele de ordin estetic, focarele din această categorie îți vor transforma șemineul într-un sistem de încălzire cu o funcționalitate superioară, o durată de viață îndelungată și costuri de întreținere mai mici. Noul șemineu va avea dimensiuni mai mici, un coș de fum mai puțin proeminent, va necesita o cantitate redusă de combustibil, nu va mai degaja fum în locuință și va atrage toate privirile datorită unui design modern și atrăgător.

În contextul schimbărilor climatice și al interesului crescut al oamenilor pentru natură și mediu, cererea pentru astfel de soluții pentru șeminee a crescut semnificativ în ultima vreme. Dovadă stând numeroasele solicitări ale clienților care se orientează către salvarea vechilor șeminee și achiziționarea unui model nou de focar, conform cu noile standarde. În acest fel scade consumul de resurse și energie, iar amprenta de carbon este redusă considerabil. De asemenea, clientul nu trebuie să renunțe la momentele frumoase petrecute la gura vechiului șemineu, având posibilitatea de a-și crea noi amintiri alături de familie și prieteni.

Astfel, dacă îți dorești o soluție alternativă de încălzire, această gamă de focare pentru șeminee este ideală. Îmbunătățite permanent de producători, focarele de tip casetă au crescut în popularitate printre clienții care doresc o schimbare și vor un șemineu cu o masă totală redusă și un preț final de achiziție mai avantajos.

PEFOC te va ajuta să te bucuri de momente de relaxare în condiții optime de siguranță și confort. Îți vor sta la dispoziție cu o gamă variată de șeminee, sobe pe lemne, focare, cosuri de fum ceramice și numeroase accesorii din universul termic, pe care le poți achiziționa, consiliați cu profesionalism de către personalul specializat. Produsele, soluțiile și serviciile propuse de meșterii din Sibiu sau de către cei parteneri din întreaga țară, sunt potrivite, atât pentru proiectele de recondiționare a șemineelor vechi, cât și pentru pentru construcțiile noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.