De la 1 ianuarie craiovenii vor plati mai mult pentru ridicarea gunoiului,  taxa specială de salubrizare în Craiova va fi majorata. Astfel,  craiovenii vor plăti 12 lei/lună/persoană, în loc de 11lei/lună/persoană, cât este la această dată.

Taxa pentru deşeuri reciclabile este cea care creşte cuantumul preţului gunoiului în municipiu.

stabilirea cuantumului taxei speciale de salubrizare, în cazul prestațiilor efectuate în beneficiul întregii comunități locale, utilizatori persoane fizice din municipiul Craiova pentru anul 2022.

Cuantumul taxei speciale de salubrizare propusă spre aprobare pentru Municipiul Craiova, aferentă anului 2022 este stabilită, astfel:

-pentru utilizatorii casnici – persoanele fizice,este de: 12 lei/persoană/lună compusă din: – taxa distinctă deșeuri reziduale 9 lei/persoană/lună; – taxa distinctă deșeuri reciclabile 3 lei/persoană/lună

pentru utilizatorii non-casnici care refuză încheierea contractului cu operatorul de salubrizare, instituită în conformitate cu art. 26 alin. (1) lit. c) din Legea serviciului de salubrizare a localitatilor nr. 101/2006, republicată, cu modificările și completările ulterioare, este de 144 lei/mc”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.