rares bogdan, pensionari, speciali

rares bogdan, pensionari, specialiEurodeputatul Rares Bogdan anunta sfarsitul pentru protejatii PSD, tinerii pensionari cu pensii speciale si lefuri de mii de euro.

”Anularea cumulului de pensie de la stat cu salariul la stat este o măsură etică, mai mult decât decentă, menită să reducă favorizarea nesimțită a unora în detrimentul altora. AM PROMIS in campaniile electorale ale anului 2019 si acest lucru.

Sa fim mai clari, persoane care la 41-45 de ani se pensionau din instituții ale statului erau angajate din nou …tot la stat, unii la cateva saptamani doar de la pensionare, unii câstigând în România la stat de două sau trei ori mai mult decât în sectorul privat fără să facă mai nimic, doar pentru că partidul leneșilor își consolida bazinul electoral prin același sistem de cumetrii. În același timp sectorul privat este în criză de mână de lucru.

Cei care făceau investiții erau mereu sub presiunea fiscală sau a unei birocrații nedeslușite și alambicate iar alții dintre cei pensionați și reangajați veneau să le mai dea și amenzi. Vi se pare corect ca un pensionar de 41-45 de ani, multi și cu pensie specială să se reangajeze tot la stat pe un salariu probabil la fel și să ajungă până la 10.000 de euro pe lună? Puțin probabil că făceau ceva util pentru comunitate.

De cele mai multe ori ocupau posturi pe care le puteau eficientiza tineri absolvenți sau persoane mult mai performante. In timp ce unii se lăfăiau în bine cu mult tupeu, fiind clienții partidului, antreprenorii căutau soluții disperate, iar satele românești erau pline de noroi, de persoane cu nevoi și pensii la limita decenței și se depopulau sub privirea dezinteresată a admministrației pesediste.

Peste 2 milioane de romani au pensiii sub 200 de euro lunar. Cumularea pensiei de la stst cu salariu la stat si pensiile speciale trebuie sa dispara de urgenta. Este obligatia noastra sa corectam nedreptatile si o vom face. Asa cum am anulat Euroacciza, am eliminat impozitarea pentru contractele part-time, am anulat recursul compensatoriu care a umplut strazile Romaniei cu peste 20.000 de infractori, dintre care peste 2.000 de criminali, violatori, pedofil.”, a scris Rares Bogdan pe o retea de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.