raluca turcan, coruptie, romania

L-am asigurat astăzi pe domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA în România, că are în acest Guvern un aliat corect care va intra deschis în toate angajamentele comune”, a scrie Raluca Turcan, pe pagina de Facebook.

”Statele Unite ale Americii sunt un partener strategic esențial pentru România și l-am asigurat astăzi pe E.S. domnul Adrian Zuckerman, Ambasadorul SUA în România, că are în acest Guvern un aliat corect care va intra deschis în toate angajamentele comune.

Este important să avem un dialog din ce în ce mai intens pentru a pune în practică orientările strategice rezultate din întâlnirea din august 2019 a Președintelui Klaus Iohannis cu Președintele SUA, Donald Trump.

M-a bucurat susținerea pe care ambasadorul Zuckerman a exprimat-o față de prioritățile Guvernului Orban: consolidarea statului de drept, sănătatea, educația, dezvoltarea infrastructurii.

Avem o ocazie excelentă să extindem colaborarea dintre România și SUA în numeroase domenii, în linia parteneriatului nostru strategic.

Suntem profund recunoscători pentru contribuția Statelor Unite la consolidarea democratică a României în ultimii 30 de ani precum și pentru sprijinul puternic acordat eforturilor de întărire a securității naționale.”, a scris viocepremierul, pe pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.