preda pmp

Liderul senatorilor PSD, Radu Preda, mana dreapata a Olgutei Vasilescu, s-a inscris in PMP. Lista pentru alegerile parlamentare e de vina. Preda a prins locu 11 pe lista PSD, adica un fel de rezerva cum singur isi spune. In cautare de genii politice, Ion Cupa, seful PMP Oltenia l-a cules pe Preda de pe potecile politice si l-a urcat primul pe lista PMP Dolj la senat. 

“După o muncă de 14 ani în Partidul Social Democrat și după patru ani în care am depus eforturi continue pentru a-mi face datoria cu rezultate foarte bune la Senatul României ca și senator al PSD Dolj, echipa din care fac parte m-a propus ca și candidat la Camera Deputaților pe locul 11, loc la rezerve.

Acesta este punctul culminant al unei perioade lungi, în care am muncit mult pentru echipa PSD tot timpul in linia 1, fără compromisuri și fără jumătăți de măsură.
Astăzi, drumurile noastre se despart. Munca mea politică va continua din acest moment într-o echipă mică, dar care a deschis pentru mine o ușă mare. Voi fi candidatul PMP Dolj la Senatul României, pe locul 1.

Rămân același om pe care deja mulți dintre voi îl cunoașteți și vă aștept alături de mine!
Ar mai fi multe de spus, însă consider că nu e nici locul și nici momentul potrivit.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.