Pugilistele din lotul național petrec Sărbătorile de Iarnă în cantonament. Între antrenamente, fetele antrenate de Adrian Lăcătuș au împodobit bradul și și-au demonstrat talentul la cântat colinde.

Lotul feminin de box este o adevărată familie. Pentru că nu vor putea pleca acasă de Sărbători, pugilistele și-au dorit să simtă spiritul Crăciunului în cantonament. Fetele au împodobit bradul din recepția hotelului și au cântat colindele preferate.

“Mai cântăm, avem momente când facem karaoke, la petreceri sau la aniversări. E frumos să facem bradul aici. De șase ani facem sărbătorile împreună, asta este a doua familie. Merită sacrificiul pentru că avem un obiectiv. Olimpiada de la anul merită tot efortul, dorința mea este o medalie olimpică” – Claudia Nechita, componentă a lotului național de box.

“În copilărie cântam colinde, melodii populare de la noi, din Ardeal. Îmi place foarte mult să cânt, am fost și la cor. Când vrem să ne simțim bine și să mai ieșim din rutină, cântăm. E foarte plăcut să împodobești bradul, oriunde ai fi. Dacă ești cu persoanele potrivite, nu contează unde ești. E al treilea an în care fac sărbătorile în cantonament, dar aici e o familie, nu e nicio diferență între acasă și aici. Sper să vină și Moș Crăciun, că am fost cuminte. Sperăm să ne calificăm la Jocurile Olimpice, de-asta suntem aici, să ne pregătim și să stăm în priză” – Cristina Cosma, componentă a lotului național de box.

Cu gândul la JO Tokyo

Lotul feminin de box se află în plină pregătire pentru calificarea la Jocurile Olimpice. Pugilistele vor avea două șanse de a obține biletele pentru Tokyo: Turneul European, ce se va desfăsura în aprilie 2020, la Londra, și Turneul Mondial, ce va avea loc în mai 2020, la Paris. După numeroasele medalii obținute la Campionatele Europene și Mondiale, antrenorul lotului, Adrian Lăcătuș, o așteaptă și pe cea olimpică.

“Important e că suntem împreună, ca o familie. Vine Moș Crăciun cu siguranță, dar mai reținut, că trebuie să facem categoria. Sper ca efortul pe care îl facem, nelăsând fetele să meargă acasă, să fie de bun augur și să obținem calificările. Ne dorim din tot sufletul să fim prezenți la Olimpiadă. Dacă ne calificăm, e imposibil să nu luăm medalie, pentru că este mai greu să te califici decât să câștigi o medalie. O medalie la Jocurule Olimpice ar însemna realizarea ultimului vis al meu ca antrenor.” – Adrian Lăcătuș, antrenor lot național de box feminin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.