În comuna Urzicuța, secția de votare Urzica Mare, a fost surprinsă o votantă în vârstă de peste 80 de ani în timp ce încerca să introducă în urnă șase buletine de vot pentru primar, pe care aplicase ștampila ”votat” pe candidatul PSD.

Votanta a primit doar buletine pentru alegerea primarului, care i-au fost înmânate de către reprezentantul în biroul secției de votare al PPU, dar care a fost propus de PSD. PNL și ALDE au depus întâmpinare, în acest caz, iar biroul secției de votare a hotărât înlăturarea respectivei Dobra Mariana. Procesul de votare a fost oprit aproximativ 30 de minute. De asemenea, poliția a fost sesizată, fiind întocmite dosare penale.

O situație asemanătoare a fost si la secția de votare Urzicuța, unde a fost întrerupt procesul de votare aproximativ 30 de minute pe motiv că s-a sesizat faptul că au fost înmânate unui singur votant mai multe buletine de vot pentru votarea primarului. În urma confruntării numărului de buletine de vot utilizate cu listele de votanți, s-a constatat că s-au repartizat 12 buletine în plus.
Comisia urmează să decidă în legătură cu buletinele de vot care se află în urnă.

Biroul de presă al PNL Dolj

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.