Realizatoarea emisiunii „Culisele statului paralel“, de la Realitatea Plus, Anca Alexandrescu, a anunțat că CNA a decis să suspende emisia joi, 18 mai 2023, pentru 10 minute.

Realizatoarea TV îi îndeamnă, în semn de protest față de deciziile abuzive ale CNA, pe telespectatori să țină televizorul deschis pe Realitatea Plus, chiar dacă nu va fi emisie!Decizia a fost comunicată de realizatoarea TV pe pagina ei de Facebook.

„Pentru că deranjăm foarte tare, astăzi, între orele 19-19.10, CNA a decis ca emisia Realității Plus să fie suspendată în timpul emisiunii mele! În semn de protest față de încercarea de a ne băga pumnul în gură, vă rog să stați pe Realitatea Plus, chiar dacă emisia se va opri!

Audiențele noastre îi deranjează grav și fac tot posibilul să-mi ia dreptul la liberă exprimare! Vă mulțumesc!“, a scris Anca Alexandrescu pe pagina ei de Facebook.
Decizia aberantă luată de membrii CNA nu este doar un atac la adresa postului Realitatea Plus, ci o adevărată cenzură la adresa întregii mass-media din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.