pro romania, podari

Pro Romania Dolj a reusit sa formeze inca o organizatie locala, si anume, Organizația Locală PRO România PODARI, anunta Florinel Stancu, Președintele PRO România Dolj.

„În ciuda tuturor greutăților logistice, financiare, a piedicilor din partea adversarilor politici, echipa PRO România continuă să se dezvolte. Acum a venit rândul comunei Podari să aibă Organizație Locală.

Este un prilej de bucurie pentru PRO România Dolj întrucât munca noastră începută acum jumătate de an, prinde tot mai mult contur. Faptul că am reușit să constituim un număr atât de mare de organizații într-un timp atât de scurt, denotă că românii își doresc cu adevărat schimbarea și vin în PRO România ca împreună să reușim să ne facem o viață mai bună, pentru noi toți românii”, a declarat deputatul Florinel Stancu, Președintele PRO România Dolj.

PRO România Dolj continuă luna februarie în forță. Ieri, 19 februarie, a fost înființată Organizația Locală PRO România PODARI. La 6 zile distanță de când a fost înființată Organizația Locală Sălcuța, colegii din Podari sunt bucuroși că au de ieri, structură locală.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.