Primăria Municipiului Craiova anuntă că, începând din data de 01.07.2020, se vor deschide cinci creșe, cu un număr restrâns de copii, în conformitate cu Ordinul 1976/4518/3936/2020 pentru copiii înscriși deja la creșe, care nu au împlinit vârsta de 3 ani la data menționată anterior.
Părinții care doresc să vină cu copiii în creșă sunt obligați să respecte măsurile de igienă și comportament pentru aparținători.

Părinții vor completa o declarație/cerere pe proprie răspundere, pe care o vor descărca de pe site-ul instituției www.spmscmc.ro și o vor depune pe e-mail serviciului: serviciulpublic_crese@yahoo.com sau la sediul instituției din strada Unirii nr. 45, până vineri 26.06.2020 ora 14.00.
Dacă numărul cererilor va depăși capacitatea creșei, reprezentanții Serviciului Public Creșe va desfășura un proces de selecție în baza următoarelor criterii:

– Copiii proveniți din familiile monoparentale, al cărui părinte are loc de muncă stabil și este necesară prezența acestuia zilnică la serviciu;
-Copiii proveniți din familii ai căror părinți au loc de muncă stabil și este necesară prezența zilnică la serviciu;
– Copiii gemeni, tripleți, frați ai căror părinți au loc de muncă stabil și este necesară prezența zilnică la serviciu.

La cererea de înscriere, se va atașa adeverința eliberată de angajator din care să rezulte obligativitatea prezenței la serviciu.
Ulterior aprobării cererii, copiii care vor începe creșa, anunțați telefonic, vor prezența avizul epidemiologic de intrare în colectivitate, eliberat de către medicul de familie.

Cele cinci creșe care se vor deschide sunt:
CREȘA 4 – str. Ion Țuculescu nr. 2
CREȘA 5 – str. Elena Farago nr. 17
CREȘA 6 – Aleea Ghețișoarei nr. 11, bl. 165A
CREȘA 7 – str. Ștefan Velovan nr. 4
CREȘA 8 – str. Revoluției nr. 15

Serviciul Imagine
Primăria Craiova

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.