pnl, administratie, psd

 Reprezentanții PNL Dolj s-au arătat încrezători că, după alegerile locale din 27 septembrie, atat in județul Dolj, cat si in municipiul Craiova, va pune capat celor trei decenii de administrație PSD, o administratie ineficienta si in defavoarea doljenilor si a craiovenilor.

Candidatul PNL la Consiliul Judetean, Alexandru Gidar, sustine ca a venit timpul ca si judetul Dolj sa se alature judetelor cu administratie liberala, judetelor dezvoltate.

”De 30 de ani suntem o zonă ştearsă, fără viziune şi fără direcţie, iar acest lucru trebuie să se schimbe! Pentru acestea este nevoie de administraţii judeţeană şi municipală cu viziune, care să pună oamenii în centrul proiectelor de dezvoltare. Aşa va începe ascensiunea Doljului şi a Craiovei! Păstrăm ce s-a făcut bun, reconstruim ce s-a stricat, îndreptăm unde s-a greşit şi demonstrăm că nu suntem mai prejos decât Clujul sau Timişul. Dimpotriva”, sustine candidatul PNL, Alexandru Gidar.

La randul sau, candidatul PNL la functia de primar al Craiovei, profesorul Nicolae Giugea, sustine ca e nevoie de un moment T-zero in ceea ce priveste administrarea Municipiului Craiova.

”E momentul sa trecem la o administrare corecta, transparenta, in slujba cetateanului. In ultimii cel putin 8 ani de zile a fost  o administrare plina de amatorism si rea-credinta, asta ar fi caracterizare cea mai simpla si cea mai corect a ceea ce s-a intamplat la Craiova, in ultimii 8 ani de zile.

Vom dezvolta Craiova de la periferie catre centru! Vreau sa va reamintesc ca in momentul de fata, Craiova are 500 de strazi neasfaltate si 50 de strazi fara canalizare, in conditiile in care suntem capitala regionala. Transparenta maxima in deciziile care se iau si un dialog in permanenta cu cetatenii. Daca nu ai dialog cu cetatenii, atunci nu stii ce probleme au. Multumesc pentru incredere cetatenilor care spun ca ma vor vota”, a declarat Nicolae Giugea, candidatul PNL la functia de primar al Craiovei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.