PMP Craiova: PRIMĂRIA TREBUIE SĂ EVITE CHELTUIELILE PUBLICE INUTILE

0

Dumitru Mănescu, consilier municipal:” Atragem încă o dată atenția asupra prioritizării cheltuieilor publice la nivelul Craiovei în acord cu nevoile reale ale orașului și ale locuitorilor săi”.

 

Grija pentru banul public la primăria Craiova e necesară acum mai mult ca oricând. Efectele economice ale crizei sanitare se vor resimți pe întreg parcursul anului. Prin urmare și ordinea de priorități a alocării banilor, din taxele și impozitele plătite de craioveni, ar trebui calibrată ca atare.

În aceste condiții, PMP Craiova consideră că organizarea Zilelor Craiovei dincolo de data tradițională de 1 iunie nu își mai are rostul în acest an. Deasemenea, apreciem că nici gala UNITER Craiova 2020 nu mai este oportună. Bugetul de 640 000 lei alocat Zilelor Craiovei, respectiv cel de 500 000 lei pentru gala UNITER ar putea fi redirecționate spre școlile sau spitalele din Craiova.

În același timp apreciem că alte cheltuieli, de genul 1 milion de lei (10 miliarde lei vechi) pentru 21 km de gărdulețe metalice, care să împrejmuiască zonele verzi din oraș sunt total inoportune la acest moment.
Toată această preocupare pentru lansarea rapidă a unor licitații de achiziții pentru lucrări publice nonprioritare, într-o perioadă marcată totuși de restricții, inclusiv de ordin financiar, ridică semne de întrebare care duc cu gândul la apropiata campanie electorală.

BIROUL DE PRESA PMP CRAIOVA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.