Petre Daea va primi un nou mandat de ministru al Agriculturii si in Guvernul Ciuca, dupa ce a mai fost ministru in alte patru ministere: Nastase, Grindeanu, Tudose si Dancila. 

Aceasta propunere ii incurca agenda fostului si viitorului ministru al Agriculturii, ca, dupa cum spune primarul Craiovei, vineri, Daea ar fi trebuit sa fie prezent la Craiova, la inaugurarea Pieței Chiriac, o piață destinată doar producătorilor autohtoni.

”Petre Daea a fost votat de conducerea PSD, azi, în unanimitate, ministru al Agriculturii. Vinerea aceasta era invitat la Craiova la deschiderea Pieței Chiriac, o piață care e destinată doar producătorilor autohtoni. Nu știam că va fi ministru când am lansat invitația, ci m-am gândit doar că ar fi frumos ca să participe la inaugurare omul care a lansat ideea piețelor destinate exclusiv produselor românești. Vom face inaugurarea vineri, fără Petre Daea, care va veni imediat ce programul de ministru îi va permite o deplasare la Craiova, ca să își vadă visul împlinit”, scrie Olguta Vasilescu, pe pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.