Deputatul liberal Nicolae Gigea reaminteste craiovenilor, ca pe drumul expres Craiova-Piteşti nu mai sunt nici măcar cele câteva borduri aruncate în dispreţ pe un teren agricol, lângă care şi-au făcut poze Liviu Dragnea şi Olguţa Vasilescu, in campania electorala din primara anului 2019.

“Dacă vom uita cât de mult şi-a bătut joc PSD de această ţară, atunci chiar nu mai avem nicio speranţă să progresăm. Nu avem voie să uităm cum Dragnea, împreună cu Olguţa Vasilescu şi Paul Stăneascu desenau pe harta ţării autostrăzi cu patru benzi, trenuri de mare viteză, porturi şi aeroporturi.

Au promis aceste lucruri până au reuşit să înşele populaţia şi să se vadă votaţi, iar apoi au distrus, unul câte unul, toate proiectele majore de infrastructură! Astăzi, toate proiectele de autostrăzi care ar fi putut să fie finanţate din fonduri europene şi care ar fi trebuit să fie finalizate până în 2019 trebuie să fie luate de la capăt! Pe drumul expres Craiova-Piteşti nu mai sunt nici măcar cele câteva borduri aruncate în dispreţ pe un teren agricol, lângă care şi-au făcut poze Liviu Dragnea şi Olguţa Vasilescu! Calea ferată din Oltenia e distrusă în cea mai mare proporţie, iar trenurile de călători arată mai rău ca cele din India”, transmite deputatul liberal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.