ioana constantin

In plin scandal cu audierea ministrilor in comisiile de specialitate din Parlament, Orban ramane fara un om important la ministerul Muncii, este vorba de secretarul de stat Ioana Constantin, care a demisionat din functie. Iona Constantin spune ca a demisionat pentru a se ocupa de coordonarea la nivel național a campaniei pentru alegerile locale din acest an.

”A fost o onoare să fac parte din Guvernul României, iar acum închei activitatea de secretar de stat la Ministerul Muncii și Protecției Sociale pentru a mă dedica campaniei PMP pentru alegerile locale.

La ședința Colegiului Național din 15 februarie, colegii mei din PMP mi-au acordat încrederea și responsabilitatea de a coordona la nivel național campania pentru alegerile locale din acest an. Am avut o colaborare bună cu ministrul Violeta Alexandru și oamenii pe care i-am întâlnit în minister. Mă bucur că am putut lucra împreună. Las în urmă, în lucru, un proiect care sper că se va concretiza: un acord cu Republica Moldova pentru piața forței de muncă.

E nevoie de o schimbare radicală în cele mai multe dintre județele țării. Iar alegerile locale sunt fundamentale. Din acest motiv, PMP a susținut și susține cu toată convingerea revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

A fost o perioadă agitată politică. Cred că România are nevoie de stabilitate și predictibilitate.

Ne apucăm de treabă! Ne vedem în județele dvs.! +PMP10%”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.