comunistii

Desi la Revolutia din ’89  eram un adolescent trecut prin mai toate filtrele comunismului dictatorial a lui Nicolae Ceausescu, maturizat mult prea devrereme de o societate bolnava, am inteles acele clipe, atat cat ar fi putut intelege un copil de 12 de ani, ca din acel moment, in Romania va fi precum in alte tari democrate din Europa.

Acest vis frumos, adolescentin, s-a naruit rapid, dupa numai 3 luni, atunci cand Ion Iliescu castiga primele alegeri libere cu peste 85%.

Primul pas gresit a fost alegerea lui Ion Iliescu in fruntea unui stat democrat, democratie castigata cu sange. Atat au inteles parintii si bunicii nostri! A venit momentul ca acest balast politic, numit PSD, sa ajunga acolo unde ii este locul, si anume, in groapa de gunoi a istoriei. Daca parintii si bunicii nostri au fost naivi si au crezut ca un comunist sadea precum Iliescu si un partid rebotezat din PCR in FSN, PDSR sau PSD  poate duce Romania pe calea democratiei, noi suntem obligati sa indreptam aces lucru si sa iesim masiv la vot, un vot impotriva urmasului PCR, numai asa vom castiga ceea ce am pierdut in ’90: drumul catre o democratie solida, drumul catre respect si corectitudine.

Suntem obligati sa nu mai credem in minciunile baronilor PSD Olguta, Manda, Ciolacu, Oprisan, Arsene, Buzatu sau altii, si sa votam masiv PNL, aceasta este singura sansa pentru generatia mea, o generatie schilodita, in urma cu 30 de ani, de FSN, apoi de PDSR si, in final, de PSD. Mergeti la vot si salvati generatiile viitoare, nu le distrugeti si pe ele!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.