Biroul Politic Județean al PNL Dolj a înaintat către Biroul Permanent Național propunerile pentru candidații la funcțiile de Primar al Craiovei și Președinte al Consiliului Județean Dolj, în persoana profesorilor Nicolae Giugea și Alexandru Gîdăr, candidaturile celor doi liberali fiind validate astăzi, 09.03.2020, de către forul superior al PNL.

Nicolae Giugea este unul dintre cei mai activi membri ai filialei doljene a PNL. Profesor universitar la Facultatea de Horticultură, cu o carieră academică și de cercetare prestigioasă, Nicolae Giugea are și o bogată experiență politică și administrativă. A fost în două rânduri prefect de Dolj, apoi președinte al ADS, secretar de stat în Ministerul Agriculturii, iar în prezent este deputat de Dolj.

Este unul dintre cei mai activi membri ai PNL Dolj, având zeci de întâlniri cu cetățenii Craiovei, dar și cu investitori și alte persoane interesate în dezvoltarea orașului nostru.

Nominalizarea sa a fost făcută cu respectarea Deciziei BPN nr. 13 din 11 octombrie 2018, și luându-se în calcul sondajele de opinie care arată că, în momentul de față, Nicolae Giugea este cel mai bine plasat dintre toți liberalii în cursa pentru primărie și are cele mai mari șanse să câștige această cursă.

La rândul său, consilierul județean Alexandru Gîdăr este un specialist în domeniul educației, cu o vastă experiență managerială și o viziune amplă în legătură cu modul în care trebuie să se dezvolte un județ.
Prin aceste două nominalizări, PNL Dolj demonstrează faptul că atunci când alege candidații pentru funcțiile cele mai importante are în vedere criterii de competență și integritate care corespund cu actualele cerințe ale electoratului.

În campania electorală pentru alegerile locale, PNL Dolj va propune soluții concrete de dezvoltare atât a Craiovei, cât și a județului Dolj, pentru ca regiunea noastră să ajungă din urmă alte regiuni ale țării care au beneficiat de administrații liberale.

PNL Dolj își arată disponibiltatea de a dialoga cu toți partenerii de dreapta care vor să se alăture acestui proiect prin care PSD-ul să fie eliminat de la conducerea administrației locale și județene.

Biroul de presă al PNL Dolj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.