Deputatul liberal Nicolae Giugea, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, la Craiova, ca poluare este unul din factorii care au imultit cazurile de cancer la copii.

”Noi si Bucurestiul, ca orase mari ale Uniunii Europene, cumparam autobuze diesel in continuare. Pentru cine nu stie, autobuzele diesel sunt foarte poluante,  in comparatie cu tot ce insemna transport electric.

 

Dar e mult mai bine sa fie mai bine decat sa facem o improvizatie de fata sau pe o improvizatie la achizitia de mijloace de transport in comun si ii intreb pe cei care ignora acest element al poluarii. Va puneti, ca o intrebare asa cum o faceti dumneavoastra. intrebarea pentru fiecare dintre noi ar trebui sa fie o intrebare. De ce s-au inmultit atat atat de mult cazurile de cancer la copii.

Imi pare rau ca aduc in fata dumneavoastra o astfel de problema dar este o problema la nivel national si care este una dintre localitatile cu un impact foarte mare si la bolile aparatului respirator. Pentru cei care s-ar putea sa intereseze copiii capacitatea toracica mult mai mica decat a unora inspira mult mai frecvent decat una inspirata purtatoare de noxe de pulberi care ajung in mai ampla de sange si afecteaza tot ce inseamna organismului. Copilul nu trebuie privit ca un adult in miniatura. Copilul este un organism intr-o continua transformare”, a declarat deputatul PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.