Deputatul PNL  de Dolj Nicolae Giugea sustine ca, la Compania de Apă Oltenia este un dezmat fara proportii din bani publici. Liberalul spune ca administratorii CAO vor primă trimestrială – 21.522 de lei, adică peste 210 milioane de lei vechi.

Joi, Consiliul Local Craiova este chemat să aprobe valoarea bonusului pe care fiecare membru al Consiliului de Administrație de la Compania de Apă Oltenia îl va primi ca primă trimestrială – 21.522 de lei, adică peste 210 miloane de lei vechi. Acești bani se adaugă la cei 3.587 lei , adică peste 35 de milioane de lei vechi, pe care îi primește lunar. În total un membru al Consiliului va primi în acest an peste 2.000 de euro pe lună. Pentru niște ședințe de câteva minute în care votează cum îi spune directorul. Spre comparație, în 2009, membrii Consiliului de

Administrație de la Compania de Apă Oltenia primeau 49 de lei/ lună. Prin Hotărârea nr. 1/16.04.2009, valoarea acestei indemnizații era plafonată la 1% din salariul Directorului.

Faceți calculul de câte ori au crecut indemnizațiile de la 10 euro/lună la 2.000 de euro/lună. Și cum Consiliul de Adminstrație are 7 membri, lunar CAO plătește doar pentru ei 14.000 de euro.
Vă mai mirați că prețul metrului cub de apă crește și nu sunt bani de investiții?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.