Liberalul Nicolae Giugea candideaza pentru un nou mandat de deputat de Dolj.

”Ieri, în Biroul Județean al PNL Dolj a fost validată lista de candidaturi pentru alegerile parlamentare. Eu mă regăsesc pe locul doi la Camera Deputaților. Pentru că mă voi prezenta în fața alegătorilor, este normal să prezint sinteza activității mele în mandatul care se încheie.

Cea mai importantă realizare a mea este finanțarea lucrărilor de reabilitare pentru Colegiul Național Carol I și Opera Craiova. Am avut în minte acest proiect din momentul în care am intrat în Parlament și în fiecare an m-am luptat pentru asta. Atât timp cât Guvernul a fost PSD nu am avut nicio șansă. După ce PNL a preluat guvernarea, lucrurile s-au schimbat și am avut posibilitatea să obțin finanțarea.

O altă prioritate o reprezintă închiderea inelului de centură a Craiovei. În urma discuțiilor purtate la Ministerul Transporturilor, au fost alocate sumele necesare pentru expropierea terenurilor, iar proiectul intră în linie dreaptă.

Toată activitatea mea o aveți rezumată în cifrele din raport. În scurt timp voi prezenta și proiectele mele pentru următorul mandat. Ele vor privi, în primul rând Craiova, pentru că voi continua să lupt pentru orașul nostru”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.