Ora de Dolj

Ziar Craiova, ziarul numarul 1 al Craiova – site de stiri

Nicolae Giugea, candidat PNL la Primaria Craiova: Poate ne spune Olga despre angajații de la Termo care sunt amenințați să se înscrie în PSD, altfel nu vor fi preluați de noua societate

Deputatul si candidatul PNL la Primaria, Nicolae Giugea, sustine ca angajatii de la Termo Craiova sunt obligati sa se inscrie in PSD, altfel  nu vor fi preluați de noua societate. ”Olga, toți incompetenții tăi vor pleca acasă odată cu tine! Iar noi vom face administrație eficientă, cu oameni profesioniști!.

După ce a privatizat Primăria pe care a trecut-o pe persoană fizică angajându-si toți lipitorii de afișe și rudele, după ce a confiscat spatiile comerciale din centrul vechi al orașului, după ce și-a însușit o vilă care a aparținut Primăriei, Olga își pune acoliții să tipe ca din gură de șarpe că vreau să privatizez eu serviciile publice și să dau oamenii afară. Sunt aceleași minciuni lansate anul trecut când Olga urla că liberalii taie pensiile și salariile.

. Nu a tăiat nimeni nicio pensie și niciun salariu. Și eu nu voi privatiza niciun serviciu al Primăriei. Dar ii voi da afara pe toți cei care taie frunze la câini și au fost angajați să îi spioneze pe ceilalți, care muncesc onest. Poate ne spune Olga despre angajații de la Termo care sunt amenințați să se înscrie în PSD, altfel nu vor fi preluați de noua societate. Olga, toți incompetenții tăi vor pleca acasă odată cu tine! Iar noi vom face administrație eficientă, cu oameni profesioniști!”, scrie Nicolae Giuge, pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: