nicolae giugea

Nicolae Giugea, candidat PNL la Primaria Craiova s-a intalnit cu locuitorii cartierului Catargiu. Candidatul liberal sustine ca locuitorii din Catargiu sunt nemulțumiți de condițiile în care trăiesc, condiții care acum sunt întâlnite  aproape în orice comună.

”Minunile străzii Moldova

Ieri seară am fost împreună cu membrii echipei mele de campanie în zona Catargiu. Oamenii nemulțumiți de condițiile în care trăiesc ne-au chemat pe mai multe străzi, unde lipsesc condițiile care acum se întâlnesc aproape în orice comună. Dar vreau să mă refer în special la strada Moldova care are o adevărată colecție de minuni. Am mai fost pe această stradă acum aproape doi ani, dar în zona dinspre Popoveni. În partea unde am fost acum se întâmplă tot felul de lucruri ciudate.

-nr.19 este lângă nr. 136
– Locuitorii de aici nu au canalizare dar au plătit-o timp de câteva luni bune.
-Oamenii au fost puși să introducă apă pe banii lor, apoi a fost introdusă alta conductă de către CAO.
– Există un stâlp de curent în mijlocul străzii.
– Pentru că nu au iluminat public, oamenii au instalat becuri spre stradă, făcându-și singuri iluminat stradal.

Câțiva dintre locuitori vor să doneze teren primăriei pentru a face o stradă acolo (strada chiar există în fapt, chiar dacă nu este și în acte) și Primăria nu vrea.
Există terenuri lăsate în paragină de care nimeni nu este interesat și care sunt pline de ambrozie. Primăria nu vede, nu aude.

Unul dintre locuitorii de aici, Ion Tîrșoagă, mi-a spus că în 30 de ani niciun primar nu a venit aici să discute cu oamenii. După ce voi prelua mandatul de primar, strada Moldova va deveni o prioritate. Că și celelalte 499 de străzi neasfaltate.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.