Deputatul PNL Nicolae Giugea sustine ca CCR a dat decizii impotriva legii, iar presedintele Valer Dorneanu a fost desemnat de Sputnik ”Personalitatea anului 2019 în România” .

CEDO a decis că Laura Kodruța Kovesi nu a avut parte de un proces echitabil când a fost destituită de la conducerea DNA. Decizia CCR de anul trecut a născut vii controverse, iar acțiunea lui Tudorel Toader care a inițiat procedura de destituire a fost una vădit nelegală.

Nu este pentru prima dată când CCR ia decizii împotriva legii. În două rânduri, două decizii ale CCR au fost anulate de către Curtea de Apel București pentru că încălcau flagrant legile României.
Curtea Constituțională ar trebui să fie instanța care vegheză la respectarea Constituției, deci deasupra oricărei bănuieli.

Prin tot ceea ce face în ultimul timp, CCR s-a descalificat și acum ne punem întrebarea dacă nu cumva și alte decizii ale CCR sunt ilegale.

Și ca o pură coincidență, la sfârșitul anului trecut, președintele CCR, Valer Dorneanu, era desemnat de Sputnik ”Personalitatea anului 2019 în România”.

Și atunci, ce interese reprezintă de fapt CCR?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.