gabriel paunica

L-am urmarit, i-am citit atent aproape toate postarile, unele fara logica, altele invelite in staniolul marmotei. Am inteles, din cele graite de domnul Paunica, ca intre toti candidatii la Primaria Craiova, fie ei cu sanse sau fara, candidatul USR PLUS este cel mai ce.

Pai, bre, Gabriel Paunica, sef de USR-PLUS doljean, daca Lucian Sauleanu, candidatul vostru la primaria Craiova ar fi asa o fecioara, de ce a mers cu sorcova pe la mai toate partidele, la unul a fost chiar sef? Mare sef! Asta nu vreti sa intelegeti, desi oamenii, votantii de saptamana viitoare, va spun ce trebuia sa stiti: lasati naibii neo-marxismul si ganditi-va si voi la o doctrina, altfel sunteti exact ca o firma fara CAEN.

Acest lucru demonstreaza, inca odata, daca mai era cazul, ca USR-PLUS ramane alianta ratacita in cercul politicii romanesti. Nenumaratele atacuri la  candidatul PNL la Primaria Craiova demonstreaza ca USR-PLUS face jocurile fratilor mai mari de stanga, adica PSD. De parca nu ar fi fost suficient atacurile la adresa liberalului Nicolae Giugea, Paunica cel viteaz a sarit pârleazul si a inceput sa arunce cu pietre in presedintele PNL Dolj, Stefan Stoica.

Uite cum sta treaba, domnule surogat de politician, liderul liberalilor doljeni a facut tot posibilul ca voi, alianta USR -PLUS – Dolj si PNL Dolj sa scape Craiova de PSD, in speta de Olguta Vasilescu. Ce raspuns ati dat voi?! Nu ati acceptat candidatul liberal la primaria Craiova, desi in sondaje este si a fost cu mult peste candidatul vostru. Cand a fost vorba de sondaje, nici nu ati vrut sa auziti. Acum, in plina campanie electorala, aruncati noroi in tot ce vedeti in fata, indiferent daca acei politicieni sunt cu vreo 5 clase peste dvs.

Electoratul tanar, cel pe care va bazati dvs., a aflat ce fel de jocuri practicati si rezultatul il veti afla pe 27 septembrie. Cel tarziu!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.