Mario Ovidiu Oprea, senator PNL Dolj: Echipa PNL Dolj isi propune sa castige aceste alegeri. Investitii, cuvantul de care cei de la PSD se feresc

0

Mario Ovidiu Oprea, senator PNL Dolj a declarat, dupa depunerea dosarelor de candidatura la Biroul Electoral de Circumscripţie Nr 17 Dolj, pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, ca echipa PNL Dolj isi propune sa castige aceste alegeri, nu sa participe in alegeri.

”Vreau sa le multumesc craiovenilor, pentru ca ei au fost primii care au dat un semnal ca apare o alta viziune legat de orasul nostru si de judetul nostru.

Ne propunem sa concretizam aceasta viziune a lor si venim in fata dvs cu o echipa care nu-si propune sa participe la un scrutin electoral, ci isi propune sa castige aceste alegeri, de aceea ne punem speranta in electoratul craiovean si doljean ca vor veni intr-un numar si mai mare la aceste alegeri. Venim, in schimb, cu un cuvant pe care il vom rosti in fiecare zi de aici incolo si pe care, colegii mei l-au rostit: investitii, de care cei de la PSD se feresc.

Noi ne bazam foarte mult pe acest lucru, numai in felul acest vedem dezvolatrea judetului nostru si a Craiovei. Vrem ca aceste investitii sa se incadreze in programul de guvernare a guvernului liberal si sa fie adaptat la nivelul judetului si la nivelul Craiovei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.